Digitale media: 5 Essentials om het effectief te gebruiken |Loyel Media (2023)

Digitale media bieden de gemakkelijkste en meest effectieve manier om consumenten aan te trekken - waar ze ook zijn, 24/7 - hun vertrouwen krijgen en uiteindelijk hun bedrijf winnen.

We leven in een digitale wereld, en je hebt een fractie van een seconde om je boodschap voor consumenten te krijgen en hun aandacht te trekken.U kunt wedden dat er nu veel bedrijven zijn om de ogen en oren van uw klanten te strijden.

Digital Media: 5 Essentials for Using It Effectively | Loyel Media (1)

Audio: luister naar dit artikel.

Tegenwoordig willen consumenten meer informatie dan ooit, en ze zijn bereid de tijd door te brengen om het te verzamelen.

Denk er eens over na: uw klanten zoeken actief op uw website - niet om nog maar te zwijgen van uw concurrenten - na aanvulling op vele andere online bronnen.Ze verzamelen alles wat ze nodig hebben om kritische beslissingen te nemen voordat ze een aankoop doen.

Google heeft een onderzoek opdracht gegeven dat gericht was op de tijd die consumenten besteden aan het onderzoeken van een product voordat ze een aankoopbeslissing namen.Blijkt dat bijna 50% van de internetgebruikers op zoek zijn naar video's met betrekking tot een product of service voordat ze in een winkel stappen.(Google Insights)

Bovendien bekijkt bijna 47% van de kopers drie tot vijf stukken inhoud voordat ze zich bezighouden met een verkoper.(Demand Gen Report)

Met Covid-19 merken consumenten nu navigerenEen veranderde marktplaats.Als gevolg hiervan evolueren attitudes en deze trends versnellen snel.Naarmate consumenten gewend raken om online zaken te doen, zullen meer geneigd zijn om in de toekomst op deze manier zaken te doen.

Verschuivingen in consumentengedrag zoals deze verklaren waarom de koopcyclus van de klant een veel langer proces is geworden.

Om concurrerend te blijven in deze omgeving, zijn bedrijven op zoek naar nieuwe manieren om consumenten meer mogelijkheden te bieden om hun merken op een zinvolle manier in te gaan en te communiceren met hun merken voor langere tijd.

Aan de slag met digitale media

Herhaaldelijk hebben studies aangetoond dat digitale media consumenten langer bezighouden met inhoud.

Het is dus niet verwonderlijk dat als het gaat om het implementeren van een strategie om uw potentiële klanten te bereiken en hun aandacht zo lang mogelijk te houden, digitale mediacampagnes bovenaan komen.

Om deze reden is het nu essentieel geworden voor bedrijven om marketingstrategieën te hebben die consequent krachtige, gerichte media leveren via meerdere kanalen.

Om u te helpen begrijpen wat dit inhoudt, hebben we deze primer samengesteld die vijf essentiële gebieden bestrijkt om rekening te houden met het gebruik van digitale media om uw bedrijf op de markt te brengen.We hopen dat je deze gids nuttig vindt.Elke sectie bouwt voort op de volgende.Het is een geweldige manier om vertrouwd te raken met de basisprincipes van digitale media en biedt een basiskennis van wat u moet weten om aan de slag te gaan.

Laten we eens kijken naar de basisprincipes van digitale media - wat het is, hoe het werkt en wat u moet weten om de waarde ervan te beoordelen wanneer u deze gebruikt om uw bedrijf te promoten.

1. Wat is digitale media en hoe werkt het?

In een relatief korte tijd hebben we de media zien evolueren van print tot radio tot televisie naar internet.

In de kern,Digitale media zijneenvoudig gedigitaliseerde inhoud geleverd over elk medium.

Digitale audio, video's, webpagina's, PDF -documenten, zelfs elektronische kranten en tijdschriften, evenals sociale media en uitzendmedia - verstrekt via digitale technologie - zijn alle voorbeelden van digitale inhoud.

Zie het als elke inhoud die is gemaakt, verbruikt en gedeeld in een digitaal formaat.

Wanneer u rekening houdt met de vele vormen die digitale media kunnen aannemen, is het begrijpelijk dat bedrijven het beschouwen als een waardevol en veelzijdig marketingtool.

Het gebruik ervan kan een verstandige keuze zijn, gezien het feit dat het kosteneffectief is en relatief eenvoudig te aanpassen is voor uw specifieke zakelijke behoeften.

Evenzo stelt digitale media u in staat om uw boodschap te bezorgen in een indeling die van nature boeiend is voor consumenten en het te wijzigen voor elk van de digitale platforms die u kiest om te gebruiken.

Bovenal trekt digitale media de aandacht van de mensen die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf.Hiermee kunt u uw unieke marketingbericht aan uw potentiële klanten leveren op een manier die maximale impact zal hebben.

Dit is waarom:

"Het maakt niet uit hoe sterk de boodschap is, het juiste resultaat kan niet worden verkregen tenzij de boodschap de juiste mensen bereikt en ze op de meest effectieve manier bereikt."-Advertentiemediums, © 1919

Digital Media: 5 Essentials for Using It Effectively | Loyel Media (2)

Wat intrigerend is aan die verklaring is dat het meer dan een eeuw oud is.Het Institute of Business Science heeft dit fragment in zijn boek verstrektAdvertentiemedia—Vestigde in 1919. Dat is terug toen de Chicago White Sox de World Series gooide en vóór de geboorte van de radio.

Dus, zoals u kunt zien, is het bereiken van uw publiek met de juiste boodschap op de meest effectieve manier een principe dat de tand des tijds heeft doorstaan.

2. Wat zijn de voordelen van digitale media?

Hoe het u kan helpen met consumenten over uw bedrijf te praten.

Er zijn veel boeiende redenen voor bedrijven om digitale media te gebruiken om met prospects en klanten in contact te komen.

Om bijvoorbeeld nuttig te zijn en betrokkenheid te stimuleren, kunt u een video-campagne van het merk gebruiken om het verhaal van uw bedrijf te vertellen op een manier die vertrouwen opbouwt of om diepgaande informatie over uw producten en diensten te verstrekken.

[[Lees: zes soorten video's om uw bedrijf te presenteren]

Digitale media bieden in feite meer kansen voor u om uw bedrijf met succes en met meer geloofwaardigheid dan ooit tevoren op de markt te brengen.

Het gebruik van krachtige getuigenissen op uw website en sociale mediaplatforms kunnen bijvoorbeeld de reputatie van uw merk vergroten.In dezelfde geest, verhalen en afbeeldingen die de toewijding van uw personeel aan uitmuntendheid en teamwerk illustreren, kunnen een glimp van het soort service bieden dat uw klanten kunnen verwachten.

Goed gemaakte digitale media zijn gebaseerd op de menselijke ervaring om uw merk geloofwaardiger en herkenbaarder te maken.Uiteindelijk helpt dit u op natuurlijke wijze contact te maken met uw klanten en op een boeiende manier over uw bedrijf te praten.

3. Hoe u uw digitale media -inhoud kunt beoordelen

Een gezond marketingplan zal digitale mediacampagnes omvatten om de aanwezigheid van uw bedrijf op digitale platforms op te zetten en te versterken, zodat u effectief kunt

 • Bereik consumenten op internet en onderweg.
 • Boost de zoekmachineoptimalisatie (SEO) om het voor uw klanten gemakkelijker te maken om u te vinden.
 • Vallen op bij uw concurrenten op de markt.
 • Breng een bericht af dat aantrekkelijker en herkenbaarder is.
 • Verbeter de manier waarop consumenten omgaan met uw bedrijf en dwingen hen om te handelen.
 • Bied inhoud die toegankelijker, deelbaarder en doorzoekbaarder is, zodat uw klanten hun verhaal kunnen vertellen over het gebruik van uw producten en diensten en u op zijn beurt helpen u te helpen de uwe te vertellen.
Digital Media: 5 Essentials for Using It Effectively | Loyel Media (3)

Inzicht in hoe uw publiek omgaat met uw inhoud

Om uw online aanwezigheid te laten groeien,Analyseer het gedrag van uw publiekEerst en vooral op uw website.Zie uw site als uw eigen marketingkanaal.Al uw digitale inhoud moet van en naar uw website stromen.

Het is belangrijk op te merken dat het voor digitale media om verdienste te hebben, het moet bereiken en de aandacht van uw beoogde publiek moeten trekken en geloofwaardig moeten zijn.Wat voortbrengt wanneer consumenten in contact komen met uw inhoud, is van het grootste belang om de waarde ervan te bepalen.

Hier zijn drie statistieken om zich op te concentreren bij het evalueren van het nut van uw digitale inhoud:

Aandachtswaarde

In wezen is aandachtswaarde de waarschijnlijkheid dat uw media uw potentiële klanten zullen bereiken en hun aandacht kunnen trekken.

Gebruikersinteresse

Zodra uw media de aandacht van uw doelgroep bereikt en getrokken, geeft gebruikersinteresse aan hoeveel nadenken of overweging ze aan uw boodschap zullen geven.Met andere woorden, hoe zinvol is uw digitale inhoud voor uw publiek, en hoe lang zullen ze ermee omgaan?

Gebruikersvertrouwen

Ten slotte is gebruikersvertrouwen een indicator of uw prospects en klanten geloven dat uw boodschap overeenkomt met de waarden van uw bedrijf en bovendien dat zij uw gekozen platform beschouwen om deze boodschap als betrouwbaar, niet sensationeel te geven.

Google Analytics heeft gratis tools om u te helpen beter te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de inhoud van uw site.Gebruik het om de bron van uw verkeer te bepalen - recht naar het kanaal.

Als u Google Analytics nog niet op uw website hebt ingesteld, is dit een goed moment om te beginnen.Hier is eenHandige gids.

Google Analytics werkt samen met Google Search Console (GCS) - nog een gratis en waardevolle bron - om gegevens te verstrekken om de prestaties van uw media te beoordelen.Zorg ervoor dat uw Google Search Console en Google Analytics Accounts om het meest nauwkeurige beeld te krijgen van hoe het publiek met uw inhoud omgaat met uw inhoudzijn gelinkt.

Sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook en YouTube hebben ook gratis tools die nuttige inzichten bieden in hoe uw digitale inhoud presteert.Met deze tools kunt u de betrokkenheid van het doelgroep, de groei en andere statistieken volgen en uiteindelijk uw inhoud voor elk platform verfijnen.

[[Lees: 5 eenvoudige stappen naar een effectieve strategie voor videomarketing]

Zoals u kunt zien, zijn er veel tools beschikbaar om u te helpen bij het bouwen van een winnende digitale media -strategie.Samen bieden ze een grondig begrip van hoe het publiek met uw inhoud omgaat.Gebruik deze bronnen om uw campagnes te beoordelen en meer boeiende inhoud te maken voor uw publiek in de toekomst.

4. Hoe u digitale media kunt gebruiken zoals een pro

Het is van vitaal belang dat uw klanten een positieve ervaring hebben telkens wanneer ze met uw merk omgaan.Om deze reden is het noodzakelijk om problemen aan te pakken die hun interactie met uw digitale inhoud kunnen belemmeren.

Hier zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om de ervaring van uw klanten te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw digitale media maximale impact hebben.Sommige hiervan doen je misschien al:

 • Zorg ervoor dat uw media -inhoud relevant is en gepresenteerd met context, zodat het logisch is voor uw publiek meteen.
 • Optimaliseer uw media voor het beoogde platform zodat er geen verwerkingsvertragingen zijn.
 • Bevestig dat u wettelijke rechten hebt op de inhoud die u gebruikt.
 • Overweeg om te investeren in een betaalde hosting- en streaming -service, zoals Vimeo, Brightcove of Wistia, voor uwvideo -inhoud.Deze services bieden veel manieren om uw video's aan te passen voor naadloze branding.Bovendien zijn er geen advertenties of video's van concurrenten die kijkers weghalen van uw inhoud.
 • Vergeet niet om uw online media periodiek te controleren om ervoor te zorgen dat er geen verbroken links, verouderde insluitcodes of inhoud zijn verwijderd van de platforms die u gebruikt.

5. Wegen de voordelen van digitale media

Als het gaat om het promoten van uw bedrijf, biedt digitale media veel voordelen.In vergelijking met traditionele vormen van advertenties zijn de kosten relatief laag.Plus, om gelijke tred te houden met de vraag van de consument, heeft technologie het gemakkelijker gemaakt om te gebruiken dan ooit op verschillende platforms.

Digitale media zijn eenvoudig te herzien en aan te passen.Er is geen pperken op te schieten wanneer u wijzigingen moet aanbrengen.Ook groeit uw digitale aanwezigheid met een exponentiële snelheid wanneer u meer nuttige inhoud toevoegt, wat een grotere betrokkenheid aanmoedigt en op zijn beurt helpt bij het opbouwen van uw merk.

Houd er rekening mee dat er waarschijnlijk een aantal bedrijven zijn die producten en diensten leveren die vergelijkbaar zijn met die van u.Zelfs als uw klanten lokaal zijn, is het nog steeds waarschijnlijk dat ze online zoekopdrachten gebruiken voordat ze een aankoop doen.En als ze niet betrokken zijn bij uw inhoud wanneer ze hun onderzoek uitvoeren, zijn ze waarschijnlijk bezig met de inhoud van uw concurrenten.

Daarom is het essentieel voor uw bedrijf om voortdurend door zorgvuldig geplande digitale inhoud aan uw klanten te leveren.

Laatste afhaalrestaurants

 • Digitale media bieden de meest effectieve manier om consumenten op verschillende platforms aan te trekken.
 • Digitale media stelt u ook in staat om uw boodschap te leveren in een indeling die van nature boeiend is voor uw publiek.
 • Om nuttig te zijn, moet uw digitale inhoud uw klanten bereiken op een betrouwbaar platform en hen dwingen om uw boodschap te overwegen.
 • Digitale media die overtuigend en relevant zijn, zijn uiteindelijk krachtiger.
 • Bovenal is digitale media cruciaal voor uw bedrijf om relevantie te behouden in een concurrerende online markt.

Bij Loyel Media willen we bedrijven zoals die van u in staat stellen met digitale inhoud van het merk dat meer klanten aantrekt om hen te helpen slagen.OnsCreatieve media -expertsWeet hoe u boeiende digitale media kunt produceren en effectief kunt gebruiken om uw bedrijf op de markt te brengen.Laten we het hebben over nieuwe en inspirerende manieren om digitale media voor u te laten werken.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 23/08/2023

Views: 5751

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.